Schimbări în Consiliul de Administraţie de la CNAIR, după doar trei săptămâni de la ultimele numiri în funcţii

Adunarea Generală a Acţionarilor de la CNAIR a decis în şedinţa din 26 noiembrie revocarea a patru membri ai Consiliului de Administraţie şi numirea unor noi membri provizorii, pentru o perioadă de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii la 6 luni.

1020 afișări
Imaginea articolului Schimbări în Consiliul de Administraţie de la CNAIR, după doar trei săptămâni de la ultimele numiri în funcţii

Schimbări în Consiliul de Administraţie de la CNAIR, după doar trei săptămâni de la precedentele

AGA i-a revocat din funcţia de membri ai CA pe Bumbac Georgeta, Pascu Bogdan, Maşala Ionuţ Laurenţiu şi Piţigoi Mihuţ Marius, după demisia lui Mihalache Costin din 7 noiembrie şi după ce a constatat că Maşala Ionuţ Laurenţiu nu a aceceptat în mod expres mandatul.

Noul CA este format din Maşala Ionuţ Laurenţiu, Buzaşu Septimiu, Ferencz Ştefania-Gabriella, Ţîrcă Fabian şi Mocanu Mihaela, conform Hotărârii AGA.

Adunarea Generală a Acţionarilor a CNAIR a decis, în data de 4 noiembrie, după ce Guvernul Dăncilă a fost demis prin moţiune de cenzură, numirea a doi membri noi în Consiliul de Administraţie şi numirea definitivă pe o perioadă de 4 ani a CA, în condiţiile în care acesta fusese numit provizoriu. Trebuia procedura închisă, a declarat fostul ministru Răzvan Cuc.

Lucian Bode, ministrul Transporturilor a spus în acea perioadă că va analiza procesul de numire din CA-ul Companiei de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cnair,
conducere,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici