Video ŞEDINŢA de Guvern | Tudose: Daea iar a speriat Europa, dar nu cu oaia/ Premierul, către un secretar de stat: Vine iarna. Sunteţi pregătiţi? - VIDEO

Premierul Mihai Tudose l-a felicitat, miercuri, în şedinţa de Guvern, pe ministrul Agriculturii, Petre Daea, pentru procentul de accesare a fondurilor europene, afirmând că acesta ”iar a speriat Europa, dar nu cu oaia”.

2060 afișări

”Îl felicit din nou pe dl. ministru Daea, care iar a speriat Europa prin atragerea de fonduri, nu cu oaia. Lăudaţi-vă un pic!”, a spus premierul Mihai Tudose.

La rândul său, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a spus că procentul de accesare din fondul FEGA (Fondul European de Garantare Agricolă) este de peste 99%.

”Sper ca şi presa să fie îngăduitoare, să nu mă ocolească de fiecare dată, să mă caute. M-a găsit aici în Guvern, la locul faptei, când România pe luna luna august este prima ţară ca sumă la fondurile europene accesate pe FEGA. Vă informez, dle prim-ministru, că până la această dată din FEGA procentul de accesare este de 99,03%”, a adăugat Petre Daea.

Premierul a intervenit: ”Puţin. Mai aveţi loc”.

”Mai e loc şi îl luăm şi pe ăla”, a adăugat şi ministrul Agriculturii.

Tudose, unui secretar de stat din Ministerul Transporturilor: Vine iarna. Sunteţi pregătiţi?

Premierul Mihai Tudose a ţinut să-i atenţioneze, miercuri, în şedinţa de guvern, pe responsabilii Ministerului Transporturilor, că ”vine iarna, vorba celebră din filmul la modă”, iar dacă nu vor curăţa străzile în 12 ore de la ninsoare, vor pleca acasă.

”Domnule secretar de stat, vine iarna, vorba celebră din filmul la modă. Sunteţi pregătiţi?”, a întrebat premierul Mihai Tudose

Secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Ninel Cercel, i-a spus premierului că responsabilii din minister sunt ”în proces de pregătire”.

”Am înţeles. Când terminaţi procesul? Credeţi că până în martie avem şanse? (...) Eu vă spun foarte sincer: în primele 12 ore de la căderea ultimului fulg de zăpadă după viscol, dacă nu se circulă la negru, plecaţi acasă toţi, inclusiv cel care se ocupă de aviaţie”, a insistat Tudose.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici