Şedinţă extraordinară de Guvern

Miniştrii au fost convocaţi, vineri, la Guvern, de premierul Emil Boc pentru a se reuni într-o şedinţă extraordinară. Miniştrii au fost chemaţi la Guvern în jurul orei 13.30, în condiţiile în care mulţi dintre aceştia nu se află în Bucureşti.

98 afișări
Imaginea articolului Şedinţă extraordinară de Guvern

Şedinţă extraordinară de Guvern (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Guvernului, pe ordinea de zi a şedinţei este inclus un proiect de ordonanţă pentru completarea OG 119/1999 privind controlul intern şi controlul financiar preventiv.

Pe de altă parte, preşedintele Traian Băsescu şi-a întrerupt, vineri, vizita programată la două şantiere de pe autostrada Bucureşti-Braşov, anunţând că "au apărut nişte probleme în acordul interguvernamental Nabucco".

Semnarea acordului interguvernamental este una dintre ultimele etape înainte de începerea procedurilor de atragere a finanţării şi demararea lucrărilor de realizare a proiectului.

Surse oficiale afirmă că este posibil ca în şedinţa de guvern să se discute şi despre problema salarizării în justiţie, după ce Curtea de Apel Bucureşti a admis, joi, contestaţia judecătorilor Înaltei Curţi de casaţie şi Justiţe faţă de adresa Ministerului Finanţelor potrivit căreia conturile unde sunt depuse salariile pe luna iunie pentru magistraţi sunt blocate, iar sporul de 50% nu este inclus în acestea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici