Şeful Apple nu a testat tableta Surface a Microsoft, dar afirmă că este probabil groaznică

Tableta Surface a Microsoft este probabil groaznică, a afirmat directorul general al Apple, Tim Cook, înainte chiar să testeze dispozitivul rival al iPad-ului produs de Apple.

401 afișări
Imaginea articolului Şeful Apple nu a testat tableta Surface a Microsoft, dar afirmă că este probabil groaznică

Şeful Apple nu a testat tableta Surface a Microsoft, dar afirmă că este probabil groaznică (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Microsoft a început joi să livreze primele tablete Surface.

Întrebat despre Surface în timpul conferinţei cu analiştii organizată pentru prezentarea rezultatelor Apple, Cook a descris produsul ca fiind unul confuz, potrivit portalului AllThings Digital.

"Citim că este un produs confuz, în bună măsură compromis. Unul dintre cele mai dificile aspecte când proiectezi un produs este să faci alegeri. Asta am făcut noi cu iPad, iar experienţa pentru utilizator este incredibilă", a spus şeful Apple.

Microsoft nu prea a reuşit acest lucru cu Surface, sugerează Cook, iar piaţa va evidenţia situaţia.

"Ai putea produce o maşină care zboară şi pluteşte, dar nu cred că va face niciunul dintre cele două lucruri foarte bine. Oamenii vor privi la iPad şi ofertele concurente şi cred că vor concluziona că iPad este alegerea mai bună", a afirmat el.

Cuvinte dure pentru prima tabletă lansată de un rival, mai ales pe nevăzute, scrie AllThingsDigital.

Trebuie notat că directorul general al Microsoft, Steve Ballmer, a avut o abordare similară în privinţa iPhone când acesta a fost prezentat prima dată.

"500 de dolari cu abonament! Am spus că este cel mai scump telefon din lume şi nu este atractiv pentru sectorul de business, pentru că nu are tastatură care să-l facă util la trimiterea de emailuri", a afirmat Balmer.

Cinci ani mai târziu, şeful Microsoft încă regretă cuvintele, devenite între timp un exemplu perfect al criticii lipsite de viziune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici