Şeful instituţiei care gestionează IMM Invest: Specialiştii de Telecomunicaţii Speciale lucrează la remedierea platformei IMM Invest

  • La ora 10.00 platforma IMM Invest a suferit atac cibernetic
  • Specialiştii Serviciuliui de Telecomunicaţii Speciale vor remedia problema în aproximativ 45 de minute
  • Încă de la ora 05.30 graficul de accesare a fondului arăta că platforma a fost accesată de câte 150 de ori pe secundă
368 afișări
Imaginea articolului Şeful instituţiei care gestionează IMM Invest: Specialiştii de Telecomunicaţii Speciale lucrează la remedierea platformei IMM Invest

Şeful instituţiei care gestionează IMM Invest: Specialiştii de Telecomunicaţii Speciale lucrează la remedierea platformei IMM Invest

La ora 10.00 platforma IMM Invest a suferit atac cibernetic. În aproximativ 45 de minute de la ora 12.30, site-ul pe care se pot depunde cereri de finanţări pentru credite, va funcţiona din nou. 
 
,,Nu se înregistrează nimic, toate înregistrările vor fi cu secunda, minutul, de la ora la care va fi repornită (...) Platforma este deschisă până la sfârşitul anului, de aici se obţine doar un număr de înregistrare, după care se duc la bancă’’, a spus Dumitru Nancu, dicretorul general al Fondului de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri.
 
Încă de dimineaţă de la 05.30 graficul de accesare a fondului arăta că platforma a fost accesată de câte 150 de ori pe secundă. 
 
,,Ne-au căzut două platforme. Adic platforma IMM Invest, care nu are legătură cu platorma FNGCIMM. Sunt două site-uri distincte’’, a mai adăugat acesta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici