Shopping Center Holding vrea să deschidă în toamnă mall-ul Oradea Shopping City

Firma Shopping Center Holding, controlată de omul de afaceri Gabriel Popoviciu, va deschide în toamnă centrul comercial Oradea Shopping City, investiţie de 50 de milioane de euro.

60 afișări

"Cu o investiţie totală de 50 de milioane de euro, Oradea Shopping City va reuni sub un singur acoperiş renumite branduri naţionale şi internaţionale din sectoarele de retail, consum alimentar şi divertisment", se arată într-un comunicat al Shopping Center Holding.

Oradea Shopping City va avea un centru de divertisment indoor, de 4.500 de metri pătraţi, operat de compania The Light, din Marea Britanie, precum şi retaileri precum Famous Brands, Bigotti, Penti, Samsonite, Coccodrillo, Domo, Gloria Jean’s, Altînbaş.

Totodată, centrul va cuprinde şase săli de cinema cu sistem de proiecţie 3D şi echipament Dolby Surround, dotate cu 960 de locuri pe scaune, care se vor întinde pe 2.300 metri pătraţi.

Centrul are o suprafaţă totală de aproximativ 30.000 metri pătraţi, din care 22.000 metri pătraţi de spaţii pentru retail.

Centrul comercial Oradea Shopping City, iniţial denumit Tiago Mall, a fost vândut în luna iunie 2010 în cadrul unei licitaţii pentru 30,5 milioane de euro plus TVA, reprezentând 85% din valoarea de evaluare, către societatea Shopping Center Holding. MLS Proiect Oradea, subsidiară a grupului irlandez Mivan, a fost dezvoltatorul proiectului, care însă a intrat în insolvenţă, astfel că proiectul, finalizat în proporţie de 80% a fost scos la vânzare.

În toamna anului trecut, noul proprietar anunţa investiţii de încă 20 de milioane de euro în transformarea proiectului, care urma să fie inaugurat în primăvara acestui an.

La Oradea urmează să mai fie deschise alte două proiecte de retail, în toamnă dezvoltatorul Omilos Group a anunţat lansarea mall-ul din cadrul ERA Shopping Park din Oradea, în timp ce pentru anul următor este prevăzută finalizarea Prima Shopping Center, aparţinând firmei Oasis, controlată de doi oameni de afaceri sibieni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici