Şoseaua Ploieşti-Paşcani va deveni drum de mare viteză, licitaţiile sunt în pregătire

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă, într-un comunicat, că a transmis către Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice documentaţiile pentru fezabilitatea lansării în licitare a cinci tronsoane de drumuri de mare viteză şi reabilitarea DN 7C (Transfăgărăşan).

3838 afișări
Imaginea articolului Şoseaua Ploieşti-Paşcani va deveni drum de mare viteză, licitaţiile sunt în pregătire

Şoseaua Ploieşti-Paşcani va deveni drum de mare viteză, licitaţiile sunt în pregătire

Documentaţiile se referă la şoseaua Ploieşti-Paşcani, împărţită pe tronsoanele Ploieşti-Buzău (65 km), Buzău-Focşani (72 km), Focşani-Bacău (110 km) şi Bacău-Paşcani (82 km). Pentru fiecare în parte dintre aceste tronsoane, licitările vor avea ca obiect „Servicii pentru elaborare studiu de fezabilitate şi proiect tehnic pentru drum de mare viteză”, precizează CNAIR.

De asemenea, administratorul infrastructurii rutiere a transmis spre verificare şi documentaţia pentru elaborarea unui studiu de fezabilitate şi a proiectului tehnic al unui drum expres „Legătură A3 – Aeroport Henri Coandă (9,3 km)”.

Un alt set de documentaţie a mai fost transmis şi pentru realizarea de „expertiză tehnică, studiu de fezabilitate şi elaborarea de proiect tehnic pentru reabilitarea DN 7C (73 km)”.

Termenul legal pentru finalizarea procesul de verificare a documentaţiilor de atribuire este de 10 zile lucrătoare. „După expirarea acestui termen urmează ca CNAIR să publice, în maximum trei zile, anunţurile de participare în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP)”, precizează CNAIR.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici