STB, licitaţie de peste 20 de milioane de lei pentru servicii de asigurare

Societatea de Transport Bucureşti (STB) a lansat procedura în vederea încheierii unui contract pentru asigurarea vehiculelor STB, a călătorilor şi a bagajelor acestora, în valoare de peste 20 de milioane de lei.

135 afișări
Imaginea articolului STB, licitaţie de peste 20 de milioane de lei pentru servicii de asigurare

STB, licitaţie de peste 20 de milioane de lei pentru servicii de asigurare

STB a lansat procedura în vederea încheierii unui contract pentru asigurarea vehiculelor STB, a călătorilor şi a bagajelor acestora, în valoare de 20.183.828,16 lei.

Potrivit anunţului, vor fi încheiate minimum 2.033 de poliţe şi maximum 2.481 de poliţe, pentru serviciul de asigurare RCA (răspundere civilă auto - n.r.) pentru prejudicii produse prin accidente de către vehiculele din parcul auto deţinut, asigurarea tip CASCO forfetar pentru accidente auto, pentru vehiculele care efectuează transport public de persoane - autobuze, tramvaie, troleibuze, precum şi pentru serviciul de asigurare a călătorilor şi a bagajelor acestora.

Pentru participarea la licitaţie, media cifrei de afaceri anuale a ofertanţilor, pentru ultimii trei ani, trebuie să fie de minimum 9.000.000 de lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 13 iulie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
stb,
asigurări,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici