Ştefan Radu Oprea, ministrul IMM: Vineri va fi lansat în dezbatere proiectul de OUG pentru Start-Up Nation 2018

Proiectul pentru programul „Start-Up Nation 2018” va fi publicat, spre dezbatere publică, pe site-ul Ministerului pentru Mediul de Afaceri Comerţ şi Antreprenoriat (MMACA), vineri, 28 septembrie, potrivit unei declaraţii a ministrului de resort, Ştefan Radu Oprea.

841 afișări
Imaginea articolului Ştefan Radu Oprea, ministrul IMM: Vineri va fi lansat în dezbatere proiectul de OUG pentru Start-Up Nation 2018

Oprea, ministrul IMM: Vineri va fi lansat în dezbatere proiectul de OUG pentru Start-Up Nation 2018

„Cred că aşteptaţi anunţul important legat de 2018. Da, programul continuă! Mâine, pe site-ul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, va fi postat textul Ordonanţei de Urgenţă pentru Programul 2018”, a anunţat Ştefan Radu Oprea, joi seara, în cadrul evenimentului „Start-Up Nation - O poveste de succes”.

Ministrul a reamintit că 1 octombrie este ultima zi în care beneficiarii Start-Up Nation 2017 mai pot depune cererile pentru deconturi. „Atenţie! 1 (n.red. - octombrie) este ultima zi de depunere a cererilor de plată. Să nu uitaţi asta!”, a adăugat Oprea.

MMACA a lansat joi platforma „Club Start-Up Nation”, care le este dedicată actualilor şi viitorilor participanţi la programul „Start-Up Nation” şi unde li se oferă suport IMM-urilor în accesarea fondurilor nerambursabile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici