Sub presiunea concurenţei, Apple face reduceri de preţuri la iPhone-uri

Apple oferă reduceri rare la iPhone-uri în China, reducând preţurile de vânzare cu amănuntul cu până la 500 de yuani (70 de dolari), pe fondul presiunii concurenţei pe cea mai mare piaţă de smartphone-uri din lume.

1462 afișări
Imaginea articolului Sub presiunea concurenţei, Apple face reduceri de preţuri la iPhone-uri

Presată de concurenţă, Apple face reduceri de preţuri la iPhone-uri

Gigantul tehnologic american a redus preţurile unor iPhone-uri cu 5%, a arătat luni site-ul său chinezesc, conform Reuters.

Promoţia limitată în timp, catalogată drept un eveniment de Anul Nou Lunar, va dura din 18 ianuarie până în 21 ianuarie, în perspectiva sărbătorii de la mijlocul lunii februarie.

Vânzările celei mai recente serii de telefoane iPhone 15 de la Apple au fost mult mai slabe decât cele ale modelelor anterioare în China.

Rivalii de pe piaţa internă, precum Huawei şi Xiaomi, oferă modele competitive, în timp ce surse au declarat că unele companii şi departamente guvernamentale au limitat utilizarea de către angajaţi a dispozitivelor Apple - reflectând restricţiile impuse de guvernul american asupra aplicaţiilor chinezeşti din motive de securitate.

Vânzările de iPhone în China au scăzut cu 30% în prima săptămână din 2024 faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, au declarat analiştii Jefferies într-o notă pentru clienţi, după ce au scăzut cu 3% în întreg anul 2023. Analiştii se aşteaptă ca peisajul concurenţial să se înăsprească în acest an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
apple,
iphone,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici