SURPRIZĂ pe piaţa de servicii financiare din România. Una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii va acorda CREDITE pentru populaţie

Orange, una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii din lume, va lansa de anul viitor servicii financiare în România.

4009 afișări
Imaginea articolului SURPRIZĂ pe piaţa de servicii financiare din România. Una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii va acorda CREDITE pentru populaţie

SURPRIZĂ pe piaţa de servicii financiare din România. Una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii va acorda CREDITE pentru populaţie (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Cu toate acestea gigantul francez nu aplica şi pentru obţinerea unei licenţe bancare, care i-ar permite companiei să atragă şi depozite de la populaţie, a declarat Gervais Pellisier, CEO adjunct şi director executiv pentru operaţiunile din Europa ale grupului Orange, potrivit Ziarul Financiar. 
 
“În România vom lansa probabil mai repede decât în Spania serviciile financiare. Vom oferi servicii de plăţi şi credite pe termen scurt, pe o perioadă de 3,6, 12 luni”, a declarat în cadrul unei întâlniri cu media, răspunzând unei întrebări adresate de ZF.

 

 
 
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici