Sute de mii de vehicule Audi au fost chemate în service pentru remedierea unor defecţiuni

Compania Audi, membră a grupului auto Volkswagen, a anunţat miercuri chemarea în service a 330.000 de vehicule înmatriculate în Germania, din cauza unor probleme la cablurile sistemului auxiliar de încălzire care pot provoca incendii, informează site-ul kfz-rueckrufe.de şi agenţia Reuters.

460 afișări
Imaginea articolului Sute de mii de vehicule Audi au fost chemate în service pentru remedierea unor defecţiuni

Sute de mii de vehicule Audi au fost chemate în service pentru remedierea unor defecţiuni

Un purtător de cuvânt al companiei a declarat că problemele tehnice sunt la vehicule Audi A4, A5, A5 Cabriolet şi Q5 fabricate în perioada aprilie 2011 - mai 2015.

Unii proprietari ai vehiculelor au semnalat miros de fum în cabine, dar, deocamdată, nu au fost înregistrate incendii din cauza acestor probleme.

Niciun alt model din grupul auto Volkswagen nu este afectat de aceste probleme tehnice.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici