Ţările europene investighează misterioasele scurgeri de gaze din conductele ruseşti

Scurgerile misterioase de gaze care afectează conductele submarine ruseşti dintre Rusia şi Europa sunt investigate de specialişti din ţările europene.

1517 afișări
Imaginea articolului Ţările europene investighează misterioasele scurgeri de gaze din conductele ruseşti

Ţările europene investighează misterioasele scurgeri de gaze din conductele ruseşti

Ţările europene investighează marţi incidentele de la cele două conducte ruseşti care trec pe sub Marea Baltică, în apropiere de Suedia şi Danemarca.

Autoritatea maritimă din Suedia a emis un avertisment cu privire la două scurgeri în conducta Nord Stream 1. Anunţul a fost făcut la scurt timp după ce a fost descoperită o scurgere la conducta Nord Stream 2, aflată în apropiere, care a determinat Danemarca să restricţioneze navigaţia pe o rază de cinci mile marine, potrivit Sky News.

Niciuna dintre cele două conducte nu pompa gaze către Europa în momentul în care au fost descoperite scurgerile, din cauza disputei legate de războiul din Ucraina. Totuşi, ambele conţineau gaze sub presiune.

Potrivit specialiştilor, incidentele vor îngreuna orice încercare de a reporni cele două conducte pentru operaţiuni comerciale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici