Teodorovici, către deputatul ALDE care a zis că lipsesc 8 miliarde: Nu există. Să vină în audienţă

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, luni, la Palatul Victoria, referitor la declaraţiile deputatului ALDE Alexandru Băişanu, că nu există vreo gaură în buget de 8 miliarde de lei şi l-a invitat pe acesta în audienţă "pentru a înţelege aceste cifre".

266 afișări
Imaginea articolului Teodorovici, către deputatul ALDE care a zis că lipsesc 8 miliarde: Nu există. Să vină în audienţă

Teodorovici, către deputatul ALDE care a zis că lipsesc 8 miliarde: Nu există. Să vină în audienţă

”Cred că domnul deputat putea să întrebe la sursă. La Ministerul de Finanţe putem chiar să avem o anumit interval de timp pentru consultanţă, pentru audienţă, care poate fi folosită într-un mod foarte util pentru o înţelegere corectă a acestor date, cifre. Cu alte cuvinte, nu există niciun fel de gaură sau cum a fost exprimarea. În fiecare buget, în fiecare ţară ce este de către un act normativ reglementat, se poate lua ca şi sumă clar de luat în calcul. Ce se estimează a fi făcut comportă, desigur, un risc a fi îndeplinit sau depăşit. Cu alte cuvinte, să facă fiecare ce ştie mai bine”, a declarat, luni, după şedinţa de Guvern, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.

Declaraţiile vin în contextul în care deputatul ALDE Alexandru Băişanu a declarat, săptămâna trecută, la Antena 3 că lipsesc 8 miliarde de lei din bugetul de stat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici