Termene.ro lansează primul podcast cu soluţii concrete pentru integrarea inteligenţei artificiale în companii

„Valurile Inteligenţei Artificiale” cuprinde o serie de sesiuni de lucru transmise live, de la Nuba din Mamaia

156 afișări
Imaginea articolului Termene.ro lansează primul podcast cu soluţii concrete pentru integrarea inteligenţei artificiale în companii

Bucureşti, 30 iunie 2023 – Termene.ro, platforma de business intelligence din România, care integrează date analizate cu ajutorul inteligenţei artificiale despre companii, lansează „Valurile Inteligenţei Artificiale”, o serie de sesiuni de lucru cu soluţii concrete, bazate pe inteligenţă artificială, pentru antreprenorii şi managerii din companiile româneşti.


În cadrul acestora va fi explorat modul în care inteligenţa artificială poate fi implementată în companiile din România şi vor arăta posibilităţile, limitele şi riscurile asociate acestei tehnologii. În acelaşi timp, sesiunile de lucru vor dezbate modul în care antreprenorii români implementează inteligenţa artificială în afacerile lor pentru a scădea costurile, a înlocui angajaţi şi a creşte exponenţial businessul.


„Prin această experienţă interactivă ne propunem să oferim o perspectivă clară asupra modului în care inteligenţa artificială poate transforma o afacere, indiferent de dimensiunea acesteia sau de sectorul în care activează. Oferim ocazia antreprenorilor şi managerilor să interacţioneze cu experţi în inteligenţă artificială şi să înveţe cum să integrezi această tehnologie în procesele propriei afaceri. Totodată, aducem soluţii practice şi personalizate pentru implementarea AI şi pentru eficientizarea procesele prin intermediul tehnologiilor de automatizare”, a declarat Adrian Dragomir, fondatorul Termene.ro şi creatorul podcastului „Valurile Inteligenţei Artificiale”.


Astfel, Adrian Dragomir, alături de alţi experţi în AI, digitalizare şi automatizare, va organiza sesiuni zilnice la NUBA din Mamaia Nord, între 17 iulie şi 24 august, în intervalul 11:00-13:00. Sesiunile vor fi interactive, iar antreprenorii şi managerii vor avea şansa să primească feedback real şi practic pe un proces critic din business. În acelaşi timp, vor obţine paşi concreţi pentru a-şi eficientiza business-ul cu ajutorul inteligenţei artificiale, dar şi soluţii personalizate, conexiuni de afaceri şi o înţelegere mai profundă a modului în care AI poate îmbunătăţi orice business.
„Seria de evenimente pe care le desfăşurăm este dedicată antreprenorilor, managerilor sau oricui doreşte să afle mai multe despre acest subiect. Accesul este GRATUIT, dar limitat de capacitatea locaţiei.

Vom avea 21 de sesiuni, dintre care în 16 vom lucra direct cu câte o companie pe cazuri concrete. Antreprenorii sau managerii se pot înscrie prin completarea unui formular pe site-ul termene.ro. Astfel, vor primi consultanţă complet gratuit şi personalizat. Ne propunem să aducem perspective valoroase şi cunoştinţe noi în cadrul sesiunilor”, a mai precizat Adrian Dragomir.


Întregul conţinut va fi disponibil în aplicaţia mobilă Termene.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici