Theresa May şi-a anulat participarea la Davos, din cauza Brexit-ului

Premierul britanic Theresa May şi-a anulat participarea la Forumul Economic de la Davos (Elveţia), programat pentru săptămâna 21-25 ianuarie, transmiste site-ul agenţiei de presă Associated Press.

276 afișări
Imaginea articolului Theresa May şi-a anulat participarea la Davos, din cauza Brexit-ului

Theresa May şi-a anulat participarea la Davos, din cauza Brexit-ului

May a luat această decizie pentru a se concentra pe Brexit, în condiţiile în care Parlamentul britanic a respins acordul negociat de premierul britanic pentru ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană (UE), începând cu 29 martie 2019.

Anterior, May era aşteptată în staţiunea elveţiană la întâlnirea anuală unde liderii din întreaga lume discută despre cele mai recente evoluţii din economia globală.

Premierul britanic s-a întâlnit joi cu liderii opoziţiei şi alţi factori de decizie britanici în încercarea de a încheia un nou acord pentru Brexit.

May trebuie să prezinte luni un acord revizuit pentru Brexit, înainte de dezbaterile din Parlamentul britanic, care sunt programate pentru 29 ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici