Thomson Reuters a înregistrat, în trimestrul al treilea, o scădere a profitului cu 59%

Grupul anglo-canadian de informaţii financiare şi profesionale Thomson Reuters a înregistrat, în trimestrul al treilea al anului, un profit net de 167 de milioane de dolari, în scădere cu 59% comparativ cu perioada similară a anului trecut.

15 afișări
Imaginea articolului Thomson Reuters a înregistrat, în trimestrul al treilea, o scădere a profitului cu 59%

Thomson Reuters a înregistrat, în trimestrul al treilea, o scădere a profitului cu 59% (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Scăderea profitului înregistrată de companie a fost pusă pe seama recesiunii şi a scăderii vânzărilor.

Cifra de afaceri a companiei a ajuns la 3,21 miliarde de dolari, în scădere cu 3,7%.

Directorul general al grupului, Thomas Glocer, a declarat că recesiunea ar trebui să aibă efecte mai puţin importante şi să se mai resimtă doar pe parcursul câtorva viitoare trimestre.

"Scăderea numărului de abonamente în diferite segmente comerciale şi în cel juridic ar trebui să influenţeze şi cifra de afaceri din primul trimestru din 2010", se arată într-un comunicat al grupului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici