Topul celor mai doriţi angajatori în România

  • Google ocupă primul loc în topul celor mai doriţi angajatori din România.
  • Gigantul IT este urmat de Porsche, Amazon şi Regina Maria în preferinţele românilor care îşi caută un loc de muncă
  • Salariul şi programul de lucru flexibil sunt şi ele în topul argumentelor invocate.
2606 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai doriţi angajatori în România

Topul celor mai doriţi angajatori în România

Domeniul IT rămâne cel mai căutat în România, potrivit unui studiu realizat de Universum Global. Atât proaspeţii studenţi, cât şi profesioniştii cu experienţă îşi doresc un job la Google, arată studiul la care au participat 15.000 de studenţi dar şi profesionişti cu experienţă pe piaţa muncii

Aproximativ 200 de mii de români au deja o carieră în IT.

Următoarele două clasate în topul cu cei mai doriţi angajatori sunt firma germană de automobile Porsche şi Amazon, compania americană de comerţ electronic. În acelaşi top mai figurează nume precum Regina Maria, Banca Transilvania şi Medicover.

La studiul realizat de Universum Global, companie din Employer Branding, în colaborare cu brandul de recrutare eJobs au participat 15.000 de români de toate vârstele. Conform criteriilor de selecţie, atât profesioniştii, cât şi studenţii îşi doresc să aibă un job stabil, care să îi ajute să crească profesional.

Salariul şi programul de lucru flexibil sunt şi ele în topul argumentelor invocate.

Foto: 123RF

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
it,
google,
angajatori

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici