Udrea: Investiţiile în pârtii de ski vor reduce preţurile în turismul montan românesc

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat joi, la deschiderea tîrgului de turism Winter Holiday din Bucureşti că, pe măsură ce se va investi în pârtiile de ski şi staţiunile montane, ofertele din perioada sărbătorilor de iarnă vor începe să se ieftinească.

60 afișări
Imaginea articolului Udrea: Investiţiile în pârtii de ski vor reduce preţurile în turismul montan românesc

Udrea: Investiţiile în pârtii de ski vor reduce preţurile în turismul montan românesc (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Investiţiile pe care le facem în zonele montane din România vor da roade. Mi-aş dori ca turismul montan să însemne mai mult decât Valea Prahovei şi Poiana Braşov. Sperăm că odată ce va creşte numărul staţiunilor de iarnă, preţurile vor scădea", a spus Udrea.

Ea a adăugat că există mai multe proiecte de investiţii în infrastructura de iarnă şi în pârtii de ski, care vor face România atractivă din acest punct de vedere.

Întrebată ce sporturi de iarnă practică, Udrea a răspuns: "Sanie, cel mult".

Ministrul a mai spus că ar putea petrece sărbătorile de iarnă în Bucovina, după ce a primit o ofertă de la Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava.

Udrea a primit din partea ANAT cardul Travel Industry cu numărul 1, prin care se oferă lucrătorilor din industria hotelieră facilităţi la hoteluri şi restaurante.

"Sperăm ca vizitatorii acestui târg să găsească oferte extraordinare pentru turismul intern. Ne bazăm pe faptul că toate produsele turistice conţinute în brand se vor regăsi în vacanţele pe care le puteţi cumpăra de la acest târg", a adăugat ministrul.

Winter Holiday se desfăşoară în perioada 7-10 octombrie la Palatul Parlamentului şi este destinat ofertelor pentru vacanţe de iarnă. Organizatorii târgului aşteaptă peste 15.000 de vizitatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici