Udrea: TUI va veni în România la sfârşitul lunii aprilie pentru negocieri

Ministerul Turismului şi operatorii hotelieri de pe litoral vor relua la sfârşitul lunii aprilie discuţiile cu grupul german TUI, pentru a-l convinge să revină pe piaţa românească, a declarat miercuri, la Berlin, ministrul Elena Udrea.

39 afișări
Imaginea articolului Udrea: TUI va veni în România la sfârşitul lunii aprilie pentru negocieri

Udrea: TUI va veni în România la sfârşitul lunii aprilie pentru negocieri

"Vom relua discuţiile cu reprezentanţii TUI şi ei vor veni la sfârşitul lunii aprilie în România pentru a discuta cu operatorii de pe litoral. Este foarte important să fim prezenţi în catalogele lor", a spus Udrea, la Târgul Internaţional de Turism de la Berlin.

Primele discuţii cu reprezentanţii celui mai mare tour-operator din lumea au avut loc, neoficial, la sfârşitul lunii ianuarie, după trei ani de la retragerea din România, potrivit unui document semnat de Elena Udrea şi obţinut luni de MEDIAFAX.

Discuţii similare au fost derulate, anul trecut, şi de fostul secretar de stat pentru Turism Lucia Morariu, fără finalitate.

În 2006, grupul TUI a renunţat să mai aducă turişti în România şi a scos din cataloagele de promovare staţiunile turistice româneşti, nemulţumit de condiţiile de cazare, preţurile mari practicate de hotelieri, zgomotul şi lipsa curăţeniei din localităţi.

În octombrie 2008, Detlef Hohne, director în cadrul grupului TUI pentru Maroc, Bulgaria şi România, declara agenţiei MEDIAFAX că România nici măcar nu ştie care îi sunt punctele tari cu care poate intra în competiţie cu alte ţări şi că va mai dura câţiva ani până când îşi va rezolva problemele care îi afectează turismul.

Citeşte şi:

TUI: "România nici măcar nu ştie care îi sunt punctele tari în turism"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici