Un desert din spumă de ciocolată, retras de la comercializare

Un desert de spumă de ciocolată pe bază de cremă de nuci de cocos este retras de la comercializare de compania producătoare, ca măsură de precauţie pentru protecţia consumatorilor.

996 afișări
Imaginea articolului Un desert din spumă de ciocolată, retras de la comercializare

Imagine generată cu Bing AI

Compania Alois Müller GmbH & Co.KG efectuează rechemarea produsului 4025500275211 - Müller Vegan Mousse Desert de spumă de ciocolată pe bază de crema de nuci de cocos (2 x 70 g) ca măsură de precauţie pentru protecţia consumatorilor, trasnsmite Autoritatea Naţională Sanitară şi pentru Siguranţa Alimentelor.

„Motivul retragerii: din cauza unei erori tehnice de producţie, a fost introdusă o proteină din lapte care nu era destinată produsului finit. Acest lucru poate duce la posibile reacţii alergice la persoanele care suferă de o alergie la proteinele din lapte. Pentru persoanele care nu suferă de alergie la proteina din lapte, mousse-ul este potrivit pentru consum fără restricţii”, arată ANSVSA.

Persoanele care au achiziţionat acest produs si care sufera de alergii sunt rugate să nu il consume, să il returneze la Serviciul Clienţi din magazinele Auchan, Cora, Kaufland, Carrefour de unde l-au cumpărat şi vor primi înapoi contravaloarea lui.

Prezentarea bonului fiscal nu este necesară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici