Un hotel de cinci stele va fi deschis în aprilie lângă stadionul Steaua

Firma Premier Palace investeşte şapte milioane de euro într-un hotel de cinci stele în Bucureşti situat în vecinătatea stadionului Ghencea şi mizează pe contracte cu cluburile de fotbal, existând deja interes din partea clubului Steaua.

413 afișări
Imaginea articolului Un hotel de cinci stele va fi deschis în aprilie lângă stadionul Steaua

Un hotel de cinci stele va fi deschis în aprilie lângă stadionul Steaua (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Hotelul, care se va numi Premier Palace, va fi structurat pe cinci etaje şi va avea 60 de camere, cinci apartamente şi un restaurant cu 250 de locuri. Alăturat hotelului va funcţiona un alt corp de clădire, cu şase etaje, cu spaţii de birouri, trei săli de conferinţe cu o capacitate totală de 1.000 de locuri şi un spa, care va include printre altele un centru de recuperare sportivă.

"Ne vom adresa în special cluburilor româneşti de fotbal şi a celor străine care vor juca în România. De exemplu, dacă Steaua va participa în liga europeană, vom veni cu oferte. Hotelul va avea şi un centru cu 6-7 săli de masaj, cu aparatură medicală specifică recuperării sportive. Până în prezent am primit o cerere din partea clubului de fotbal Steaua, însă nu vom semna niciun contract până nu vom deschide hotelul", a declarat agenţiei MEDIAFAX administratorul firmei Premier Palace, Marian Dumitru.

Dumitru este administrator la Rohas Promotion Group Limited, firmă înregistrată în Noua Zeelandă, care deţine integral firma de construcţii Dioma International Exim. În perioada 2007-2010, Dioma International Exim a câştigat cele mai multe contracte de infrastructură cu Primăria în sectorul 5.

Potrivit lui Dumitru, hotelul şi restaurantul vor fi deschise pe 27 aprilie, după doi ani de lucrări de renovare şi consolidare a clădirii, iar al doilea corp va fi inaugurat anul viitor.

"Iniţial, doar parterul era al firmei Premier Palace, aici fiind amenajat restaurantul, folosit pentru evenimente gen training şi mese organizate. Restul clădirii a fost cumpărat ulterior, la un preţ de achiziţie foarte mic, circa 300 de euro pe metru pătrat. Cred că zona Ghencea se va dezvolta foarte mult în viitor, chiar dacă nu este una de cinci stele. Depinde de politica fiecărei companii, noi ne aşteptăm să avem succes cu hotelul", a spus Dumitru.

Investiţia totală în cele două corpuri de clădire este de şapte milioane de euro.

"Din totalul investiţiei, două milioane de euro vor fi credite bancare, iar restul surse proprii. Ne aşteptăm să recuperăm investiţia în şapte ani", a mai spus Dumitru.

Premier Palace este deţinută de o firmă înregistrată în Cipru, Tekpacific, despre care Dumitru spune că are acţionari străini.

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, Dumitru are un mandat de 99 de ani pentru calitatea de administrator cu drepturi depline la Tekpacific.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici