Un "Logan" german? Volkswagen şi Skoda vor să producă un model ieftin pentru India, China şi alte pieţe emergente

Constructorul auto german Volkswagen şi divizia sa Skoda vor să producă modele ieftine până în 2020 pentru India, China şi alte pieţe emergente, potrivit Handelsblatt, scrie Ziarul Financiar.

11332 afișări
Imaginea articolului Un "Logan" german? Volkswagen şi Skoda vor să producă un model ieftin pentru India, China şi alte pieţe emergente

Un "Logan" german? Volkswagen şi Skoda vor să producă un model ieftin pentru India, China şi alte pieţe emergente

Planurile de lansare de modele ieftine, produse local, care să corespundă necesităţilor clienţilor, pe cele două pieţe asiatice gigant până în anul 2020, sunt destul de avansate,  au declarat pentru Handelsblatt surse din cadrul companiei.

În China, divizia locală a VW împreună cu compania parteneră FAW vor dezvolta şi produce două modele SUV cu preţuri cuprinse între 8.000 şi 10.000 de euro.

Citiţi continuarea aticolului pe zf.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici