Ungaria anunţă întreruperea completă a livrărilor de gaze ruseşti

Livrările de gaze naturale ruseşti către Ungaria "au fost întrerupte la ora 14.30 GMT" (16.30, ora României), a anunţat, marţi după-amiază, ministrul ungar al Energiei, Csaba Molnar.

17 afișări
Imaginea articolului Ungaria anunţă întreruperea completă a livrărilor de gaze ruseşti

Ungaria anunţă întreruperea completă a livrărilor de gaze ruseşti

"Presiunea a scăzut pe tot parcursul zilei, iar la ora 14.30 GMT livrările au fost întrerupte", a adăugat el.

Molnar a precizat că a informat Serbia şi Bosnia, care sunt aprovizionate via Ungaria, că livrările de gaze naturale nu vor mai putea fi onorate.

Gazprom a redus drastic, în noaptea de luni spre marţi, livrările de gaze naturale către Europa via Ucraina, mai multe ţări europene anunţând suspendarea completă sau perturbări importante în aprovizionarea cu gaze ruseşti.

Citeşte şi

Ucraina a închis gazoductul care tranzitează sudul R.Moldova

Livrările de gaze ruseşti spre ţările din Balcani au fost oprite, anunţă Sofia

Livrările de gaze ruseşti prin Isaccea au fost oprite

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici