Ungureanu cere ca numărul de ordonanţe de urgenţă propuse Guvernului să fie redus

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a cerut reducerea numărului de ordonanţe de urgenţă propuse Guvernului spre adoptare şi respectarea "strictă" a raporturilor constituţionale dintre Executiv şi Parlament, inclusiv în ceea ce priveşte termenele de răspuns la interpelări, au declarat surse oficiale.

821 afișări
Imaginea articolului Ungureanu cere ca numărul de ordonanţe de urgenţă propuse Guvernului să fie redus

Ungureanu cere ca numărul de ordonanţe de urgenţă propuse Guvernului să fie redus (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Solicitările au fost transmise în discuţia premierului cu secretarii de stat pentru relaţia cu Parlamentul din ministere.

"Premierul a cerut ca numărul ordonanţelor de urgenţă înscrise pe ordinea de zi a şedinţelor de guvern să fie redus", au declarat agenţiei MEDIAFAX surse participante la discuţie.

La întâlnirea de la Guvern au fost prezenţi şi şefii de autorităţi din cadrul administraţiei centrale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici