Ungureanu cere tăierea cheltuielilor cu sălile de sport, deplasări externe şi târguri în străinătate

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a cerut miniştrilor să taie din cheltuielile pregătite pentru deplasări externe şi acţiuni de promovare în străinătate, precum târguri şi expoziţii, astfel de solicitări fiind transmise atât Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, cât şi altor instituţii.

1023 afișări
Imaginea articolului Ungureanu cere tăierea cheltuielilor cu sălile de sport, deplasări externe şi târguri în străinătate

Ungureanu cere tăierea cheltuielilor cu sălile de sport, deplasări externe şi târguri în străinătate (Imagine: Razvan CHirita/Mediafax Foto)

"Premierul i-a atenţionat pe miniştri că trebuie să reducă totalul cheltuielilor şi le-a cerut să taie din banii pregătiţi să fie alocaţi pentru deplasări şi acţiuni de promovare în străinătate", au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

În cazul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, premierul a cerut şi reducerea cheltuielilor cu sălile de sport.

Luni seara, într-o emisiune a postului public de televiziune, şeful Guvernului a afirmat că fondurile ministerelor rezervate diferitelor proiecte, precum construcţia de piscine, vor fi reorientate către alte programe, arătând că el nu are o mare "apetenţă" pentru piscine săpate în diferite localităţi, deoarece România nu este "o ţară de înotători".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici