Vânzările companiei EA Games au crescut cu 416 milioane de dolari datorită jucătorilor blocaţi în case de pandemie

  • Vânzările Electronic Arts au înregistrat creşteri semnificative de la începutul pandemiei
  • Vânzarea jocurilor video ale companiei a fost accelerată de jucătorii blocaţi în case
  • EA Games a obţinut vânzări record din serviciile live
275 afișări
Imaginea articolului Vânzările companiei EA Games au crescut cu 416 milioane de dolari datorită jucătorilor blocaţi în case de pandemie

Sursa foto: profimedia

Electronic Arts au devenit populari pentru jocuri precum „FIFA”, „Star Wars Jedi: Fallen Order” sau „Battlefield”. Odată cu declanşarea pandemiei de coronavirus, estimările de vânzare a jocurilor companiei au fost depăşite.

EA Games a obţinut vânzări record din serviciile live care includ achiziţii în joc şi „EA Access”, un serviciu online bazat pe abonamente. Vânzările au fost accelerate de jucătorii blocaţi în case de pandemia şi au văzut o creştere cu 416 milioane de dolari în primul trimestru al anului. „FIFA” şi „Sims” au ocupat primele două poziţii în topul preferinţelor jucătorilor.

Jucătorii noi de pe „FIFA” s-au dublat de la începutul pandemiei. Datele de la Twitchtracker.com au arătat că jocul „FIFA 20” a fost jucat timp de aproape 42.000 de ore, în medie, din aprilie până în iunie, o creştere cu aproximativ 53% din primele trei luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici