Vicepreşedintele AFM a anunţat când va începe programul RABLA pentru electrocasnice

Vicepreşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu, Octavian Dorin Corcheş, a declarat, joi, la Bistriţa, că 80% dintre cele 30.000 de vouchere pentru programul Rabla au fost distribuite deja şi că programul Rabla pentru electrocasnice va porni într-o lună, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1702 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedintele AFM a anunţat când va începe programul RABLA pentru electrocasnice

Vicepreşedintele AFM a anunţat când va începe programul RABLA pentru electrocasnice

Vicepreşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu, Octavian Dorin Corcheş, a declarat, joi, la Bistriţa, cu ocazia reuniunii informale a ataşaţilor de mediu, că programul Rabla funcţionează foarte bine şi că 80% din fondurile alocate în prima sesiune au fost epuizate.

„Cu siguranţă va exista şi o a doua sesiune pentru că ne dorim să atingem cel puţin numărul de autoturisme noi pe care l-am atins anul trecut, respectiv 50.000. (...) Din cele 30.000 de vouchere pentru prima etapă a programului mai avem 6.000 de eco-etichete pe care, cu siguranţă, le vom consuma în zilele următoare”, a spus Octavian Dorin Corcheş.

El a precizat şi că se fac ultimele pregătiri pentru programul Rabla pentru electrocasnice, procedura urmând să fie finalizată în următoarele două săptămâni.

„În ceea ce priveşte programul Rabla pentru electrocasnice, facem ultimele modificări pentru a fi îmbunătăţit acest program şi în aproximativ două săptămâni veţi fi la curent cu noile modificări şi demararea acestui program. Noi sperăm ca în maxim o lună să avem pornit şi programul Rabla pentru electrocasnice”, a mai declarat vicepreşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu, Octavian Dorin Corcheş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici