VIDEO | Dacia lansează astăzi noul Logan Stepway. Cum arată şi cât costă

Dacia lansează din 14 noiembrie noile versiuni Stepway, în trei variante de motorizare, una pe benzină şi două diesel, informează compania.

8386 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Dacia lansează astăzi noul Logan Stepway. Cum arată şi cât costă

Dacia lansează astăzi noul Logan Stepway. Cum arată şi la ce preţ poate fi cumpărată

Din luna decembrie, modelul va fi disponibil în reţeaua Dacia din întreaga ţară. Preţurile sunt cuprinse între 10.250 euro (TVA inclus) pentru varianta echipată cu motorul TCe 90, şi 12.150 euro, pentru varianta Blue dCi 95.

Noile versiuni oferă elementele de stil inspirate din universul vehiculelor din familia Stepway - protecţiile laterale specifice, de culoare neagră şi ornamentele cu aspect cromat, dispuse în partea inferioară a barelor de protecţie faţă şi spate.

Interiorul dispune de o tapiţerie specifică, în două nuanţe de gri. Denumirea Stepway se regăseşte atât pe spătarele scaunelor, cât şi în partea de jos a volanului îmbrăcat în piele. Maşinile vin cu echipamente printre care sistemul de navigaţie MediaNav, cu ecran tactil de 7‘’, oglinzile reglabile electric, cu dejivrare, sistemul cruise control sau asistenţa la parcarea cu spatele. Volumul portbagajului este de 510 litri, cu posibilitatea de a ajunge la 1.257 litri în cazul în care bancheta spate este rabatată.

Opţional, vehiculul poate fi echipat cu jante de aluminiu, aer condiţionat cu reglare automată şi cameră video pentru asistenţa la parcarea cu spatele.

Modelul este disponibil în 3 variante de motorizare. Este vorba de motorul pe benzină TCe 90 şi de două motoare diesel : Blue dCi 75 şi Blue dCi 95.

Foto: Facebook

Taguri:
dacia,
lansare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici