Vista Bank achiziţionează Crédit Agricole România

  • Vista Bank anunţă acordul cu Grupul Crédit Agricole pentru achiziţionarea acţiunilor (100%) în Crédit Agricole România.
  • Achiziţia este condiţionată de aprobarea sa de către Banca Naţională a României şi Consiliul Concurenţei din România
  • Credit Agricole (România) are o reţea de 14 sucursale, active totale de 535 milioane euro
335 afișări
Imaginea articolului Vista Bank achiziţionează Crédit Agricole România

Vista Bank achiziţionează Crédit Agricole România

Achiziţia este condiţionată de aprobarea sa de către Banca Naţională a României şi Consiliul Concurenţei din România, fiind estimată a se finaliza pe parcursul primului semestru al anului. După finalizarea achiziţiei, Vista Bank va deţine active totale de peste 1,2 miliarde euro, credite de 750 milioane euro, depozite de 1,1 miliarde euro şi peste 105 milioane euro capital CET1.

PWC şi David & Baias au acordat consultanţă financiară şi juridică, în timp ce Deloitte a asigurat consultanţă financiară pentru anumite aspecte.

Vista Bank este prezentă pe piaţa bancară din România din 1998, deţine o reţea de 31 de sucursale şi 320 de angajaţi şi oferă o gamă completă de produse şi servicii clienţilor locali şi internaţionali.

Credit Agricole (România) are o reţea de 14 sucursale, active totale de 535 milioane euro, depozite de 410 milioane euro şi credite de 395 milioane euro.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici