Wizz Air va creşte frecvenţa zborurilor din Cluj-Napoca spre Roma şi Paris

Compania low-cost Wizz Air va creşte din luna octombrie frecvenţa zborurilor operate din Cluj-Napoca cu destinaţia Roma (Fiumicino) şi Paris (Beauvais), la şapte, respectiv patru curse pe săptămână, a anunţat, vineri, operatorul de transport aerian.

30 afișări
Imaginea articolului Wizz Air va creşte frecvenţa zborurilor din Cluj-Napoca spre Roma şi Paris

Wizz Air va creşte frecvenţa zborurilor din Cluj-Napoca spre Roma şi Paris (Imagine: Mediafax Foto)

În prezent, compania are patru curse săptămânale spre Roma şi trei către Paris.

Tarifele de călătorie pornesc de la 70 de lei, pentru zborurile spre Paris, şi de la 50 de lei pentru cele operate către Roma, taxele fiind incluse.

Compania a deschis în acest an a treia bază operaţională din România, la Timişoara, şi a lansat curse spre Barcelona, Milano, Valencia, Veneţia şi Paris.

Flota companiei include 26 de aeronave Airbus A320, care operează de la 11 baze din Polonia, Ungaria, Bulgaria, România, Ucraina şi Cehia. Wizz Air a transportat în ultimele 12 luni peste şapte milioane de pasageri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici