Zborurile Tarom spre Bruxelles din perioada 3- 9 aprilie, redirecţionate către aeroportul din Bruges

Zborurile Tarom spre şi dinspre Bruxelles din perioada 3- 9 aprilie, vor fi redirecţionate către Aeroportul Ostende Bruges, care este situat la 110 kilometri de Bruxelles, informează vineri, Tarom.

461 afișări
Imaginea articolului Zborurile Tarom spre Bruxelles din perioada 3- 9 aprilie, redirecţionate către aeroportul din Bruges

Zborurile Tarom spre Bruxelles din perioada 3- 9 aprilie, redirecţionate către aeroportul din Bruges (Imagine: Catalin Abagiu/ Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat, "Aeroportul Bruxelles Zaventem rămâne în continuare închis" astfel că, zborurile din perioada 3 - 9 aprilie spre şi dinspre Bruxelles, vor fi redirecţionate către Aeroportul Ostende Bruges care se află la 110 kilometri distanţă de Bruxelles.

"Pentru detalii referitoare la programul de operare al zborurilor TAROM spre Ostende Bruges pasagerii se pot adresa agenţiilor de turism de la care au cumpărat bilete, agenţiilor Tarom sau pot suna la Call Center Tarom la numărul 9361 (valabil pentru apeluri din Bucureşti), sau la 021 2046464, 021 3034400 (pentru pasagerii din Romania)" , se mai spune în comunicat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici