Zeci de mii de SUV-uri noi, parcate într-un port din California. Ce s-a întâmplat cu industria auto din SUA

  • Zeci de mii de maşini sport sunt parcate în portul din Los Angeles.
  • Pe lângă acestea, o navă de marfă a adus recent în jur de 2.000 de SUV-uri noi din Japonia.
  • Maşinile parcate ocupă lungimea a aproape două terenuri de fotbal
1688 afișări
Imaginea articolului Zeci de mii de SUV-uri noi, parcate într-un port din California. Ce s-a întâmplat cu industria auto din SUA

Zeci de mii de SUV-uri noi, parcate într-un port din California. Ce s-a întâmplat cu industria auto din SUA

Numărul mare de SUV-uri parcate reprezintă lipsa de interes a americanilor de a achiziţiona maşini, din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit Time.

Industria auto a scăzut cu aproape 40% în SUA, în luna martie, iar criza a lăsat ca maşinile să adune praf în parcările reprezentaţelor închise.

„Este diferit faţă de orice am văzut până acum. Toate reprezentanţele sunt pline de maşini”, a spus John Felitto, un expert ce lucrează în domeniul transporturilor auto.

Administratorii portului din Los Angeles caută acum soluţii pentru a depozita maşinile. Mutarea lor pe terenurile din zonă este o opţiune, spune directorul executiv al portului, Kristin Decas.

Cererea de autoturisme şi camioane din SUA este de aşteptat să scadă cu 27% până la 12,5 milioane de vehicule în acest an, estimează IHS Markit.

FOTO: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici