COMENTARIU Lelia Munteanu. Apelul medicilor din Israel şi strategia diabolică a antivacciniştilor

6294 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu. Apelul medicilor din Israel şi strategia diabolică a antivacciniştilor

COMENTARIU Lelia Munteanu. Apelul medicilor din Israel şi strategia diabolică a antivacciniştilor

Directorii de spitale, la iniţiativa cotidianului Yedioth Ahronoth, au adresat israelienilor un apel comun. Mesajul: "Vaccinarea e porunca zilei. Cu cât numărul vaccinaţilor va creşte, cu atât vom putea să revenim la viaţa noastră normală".
 
Categoric bine întenţionat, apelul merge iarăşi pe tiparul înfricoşării, pe care lumea - sătulă de propagandă - nu mai e dispusă să-l asculte. Altminteri, ideile sunt sunt foarte corecte şi exprimă perfect situaţia: mii de israelieni şi-au pierdut viaţa în ultimele luni. Mulţi alţii vor muri, dacă nu ne unim împotriva virusului. Începând de azi- dimineaţă, fiecare israelian care are peste 16 ani se poate vaccina (foto) - aceasta e porunca zilei. Cine se va vaccina nu doar că se va proteja de o suferinţă grea, dar îi va proteja astfel şi pe ceilalţi: profesorii şi educatoarele vor proteja copiii mici, adolescenţii îşi vor proteja părinţii şi bunicii. Până acum, virusul ne-a învins. Vaccinându-ne, îl vom învinge noi".
 
Rata vaccinării în rândul populaţiei generale (fără religioşi şi arabi) este de 31 la sută. În rândul populaţiei religioase - 26 la sută. În rîndul populaţiei arabe - 16 la sută.
 
Din păcate, pe reţelele de socializare, se desfăşoară o companie scelerată împotriva vaccinării.
 
Antivacciniştii îi cheamă pe oameni să se programeze masiv la vaccinare, dar îi îndeamnă să nu se prezinte. Instrucţiunile Pfizer, cu termen de garanţie de 5 zile din momentul decongelării, necesită un protocol special – decongelare în funcţie de cerere, altfel vaccinul expirat se aruncă.
 
Strategia antivacciniştilor a fost descoperită în urma unei cercetări care urmărea motivul expirării a 1.000 de doze.
 
Una dintre postările de pe Facebook sună aşa: „Dacă toţi cei care n-au de gând să se vaccineze se vor programa la vaccin, dar nu se vor prezenta, vom termina stocul destul de repede!". Diabolic! Poliţia demarează  ancheta penală vizând zădărnicirea prevenirii bolilor.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici