COMENTARIU Lelia Munteanu: Cum devii extraterestru citind 25 de cărţi despre OZN-uri

(Din gândirea celui bănuit a fi responsabil de Acordul Secolului).

559 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Cum devii extraterestru citind 25 de cărţi despre OZN-uri

COMENTARIU Lelia Munteanu: Cum devii extraterestru citind 25 de cărţi despre OZN-uri

Într-un interviu acordat ieri canalului de ştiri Skay Nyuz Arabiyah din Abu Dhabi, ginerele şi consilierul principal al preşedintelui Statelor Unite, Jared Kushner, declarat de ilustrul său socru drept creierul Acordului Secolului, a mărturisit:

“Am studiat asta de trei ani. Am citit 25 de cărţi despre, am vorbit cu fiecare lider din regiune, am vorbit cu toţi cei implicaţi”. (Cu toţi în afara palestinieilor, dar n-are rost să ne pierdem în amănunte).

S-o luăm de la coadă la cap: Kushner a vorbit cu mulţi lideri din regiune, mai ales cu amicii săi, premierul Netanyahu şi prinţul moştenitor al Arabiei Saudite (conducătorul de facto al Regatului). 

Când, prin 2017, Donald Trump l-a prezentat lumii drept singurul om capabil să rezolve conflictul israeliano-palestinian, argumentul forte a fost că Jared Kushner îi cunoaşte pe toţi şmecherii din zonă (de la  fraţii Steinmetz, dintre care Benny e cel mai cunoscut în România, până la mogulul Lev Leviev, ca să invoc doar celebrităţi).

Faptul că Jared Kushner a citit 25 de cărţi şi crede că a ajuns specialist în conflictul israeliano-palestinian, mă încurajează să sper că, citind şi eu cel puţin 25 de cărţi despre OZN-uri, am şanse bune să devin extraterestru.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici