COMENTARIU Lelia Munteanu - Unirea în viziunea lui Yuval Noah Harari

1222 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu - Unirea în viziunea lui Yuval Noah Harari

În urmă cu câteva ore, unul dintre cei mai cunoscuţi gânditori ai momentului, istoricul israelian Yuval Noah Harari, a postat pe contul său de Twitter următorul mesaj:

„Speranţa vine din fapte şi conexiuni, nu din gânduri solitare. Deznădejdea ne copleşeşte când suntem singuri şi vânturăm în minte scenarii infernale în legătură cu care nu putem face nimic. La urma urmei, cum putem schimba ceva ce nu există cu adevărat?

Dar, când ne concentrăm pe realitate, aproape de fiecare dată descoperim că există ceva ce putem face ca să îmbunătăţim situaţia. Fiecare persoană are o anumită putere şi exercitându-ne puterea căpătăm speranţă. Iar fiecare persoană are, de asemenea, o superputere – capacitatea de a lucra cu ceilalţi.

Cincizeci de oameni lucrând împreună pot realiza cu mult mai mult decât 500, fiecare încercând să-şi rezolve propriile treburi. Dacă vă simţiţi fără speranţă, alăturaţi-vă unei organizaţii".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici