COMENTARIU Sorin Avram: Chinuitul Rareş Bogdan merită o viaţă mai bună

28715 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: Chinuitul Rareş Bogdan merită o viaţă mai bună

COMENTARIU Sorin Avram: Chinuitul Rareş Bogdan merită o viaţă mai bună

Un teren la Alba Iulia şi unul la Voluntari.

O clădire la Cluj şi una la Voluntari.

Tablouri în valoare de 200.000 de euro, ceasuri de 200.000 de euro, bijuterii de 150.000 de euro şi argintărie de 15.000 de euro.

Un tablou vândut pentru suma de peste 19.000 de euro.

Peste 100.000 de euro în cont.

Aceasta era agoniseala cu care a plecat pe drumul către Bruxelles Rareş Bogdan. În calitatea de de europarlamentar, domnul Bogdan câştigă în prezent aproximativ 6.000 de euro lunar, venit la care se adaugă sumele pentru decontarea diferitelor servicii.

Pe 6 decembrie 2020, Rareş Bogdan a declarat că ”a votat pentru o Românie unde cetăţenii să se întoarcă acasă şi unde cetăţenii să-şi poată creşte copiii. Am votat cu gândul că românii vor avea o renaştere după 30 de ani de chin”.

Domnul Bogdan este de înţeles. Să faci naveta la Bruxelles săptămână de săptămână nu este uşor deloc. Şi pentru ce? Pentru 6.000 de euro? Păi, în ţară Rareş Bogdan câştiga un 4.600 de euro doar de la Realitatea TV, chiar dacă televiziunea era în insolvenţă. În rest, dacă nu curgea pica: ba o consultanţă, ba nişte dividende, ba o donaţie de la socri.

În ceea ce priveşte chinul, românul verde Rareş Bogdan este de înţeles, pentru că s-a săturat bietul om să facă interviuri cu toţi politicienii corupţi, care mint cu neruşinare atunci când spun că sunt preocupaţi doar de binele României şi al românilor. S-a săturat să-şi consume energia la întâlniri de taină cu patrioţi gen Gabriel Oprea, marele apărător al interesului naţional. S-a săturat să umble cu tricolorul pe umeri prin studiourile de televiziune şi să apere ţara de atacul dement al hoţilor, incompetenţilor, ruşilor, ungurilor, vizigoţilor şi ostrogoţilor. S-a săturat să facă naveta la Bruxelles pentru a apăra România de acolo.

După 30 de ani de chin, Rareş Bogdan vrea şi el un pic de linişte, pentru a se bucura de averile pe care le-a strâns din muncă cinstită. Pentru tot ce a făcut şi face pentru România, chinuitul Rareş Bogdan merită o viaţă mai bună.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici