COMENTARIU Sorin Avram: Marius Manole a făcut de-abia ”Primul pas”

Printre susţinătorii lui Klaus Iohannis circulă acum moda ca aceştia să-şi exprime dezamăgirea faţă de actualul preşedinte al României. De aceea, Marius Manole, un actor mereu în pas cu moda, nu putea rata ocazia de a juca rolul susţinătorului dezamăgit. În semn de protest faţă de ultimele decizii politice ale preşedintelui României, în aplauzele taberei de dezamăgiţi, Marius Manole a mers la Palatul Cotroceni pentru a înapoia decoraţia Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler primită în anul 2016.

4720 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: Marius Manole a făcut de-abia ”Primul pas”

COMENTARIU Sorin Avram: Marius Manole a făcut de-abia ”Primul pas”

Să-mi scuze domnul artist îndrăzneala, dar eu aş spune că acesta ar fi doar ”Primul pas” pe care îl face din dorinţa de a o rupe definitiv cu trecutul iohannist. Este de datoria civică a domnului Manole să facă şi următorii paşi. Evident, ”Pas cu pas”, vorba scriitorului pe care până de curând l-a apreciat.

Cel de-al doilea pas pe care domnul Manole ar trebui să-l facă este să înapoieze teatrelor pe la care a jucat toate rolurile personajelor care îl dezamăgesc. Marius Manole nu mai trebuie să se murdărească îmbrăcând haina unor personaje fără scrupule, fără caracter, fără mamă şi fără tată sau corupte până în măduva oaselor.

În acelaşi timp, Marius Manole nu mai trebuie să-şi pună munca şi talentul la dispoziţia oricui, în sensul că nu ar mai trebui să se bucure de jocul său actoricesc oricine. De aceea, în sălile de spectacol unde urcă pe scenă domnul Manole accesul ar trebui permis doar celor care dovedesc că, la fel ca domnia sa, sunt dezamăgiţi de Klaus Iohannis. Totodată, spectatorii vor trebui să facă dovada că nu fac parte din coaliţia PNL-PSD-UDMR ori că nu sunt simpatizanţi ai acestei construcţii politice.

Mergând până la capăt pe această linie, poate că la finalul ei Marius Manole se va bucura realizând că a făcut rolul vieţii sale şi că acesta i-a asigurat un loc în cartea de istorie a României. Poate chiar unul mai generos decât cel rezervat lui Klaus Iohannis.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici