COMENTARIU Sorin Avram: Norma premierului Cîţu, 24 de ore din 24, 7 zile din 7

Premierul Florin Cîţu a început să o scalde atunci când i s-a reamintit că nu cu mult timp în urmă promitea mai multe libertăţi pentru persoanele vaccinate: ”Eu am spus că este opinia mea personală că persoanele care s-au vaccinat ar trebui să aibă beneficii în societate”.

1029 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: Norma premierului Cîţu, 24 de ore din 24, 7 zile din 7

COMENTARIU Sorin Avram: Norma premierului Cîţu, 24 de ore din 24, 7 zile din 7

Cum adică ”opinia mea personală”. Dacă domnul Cîţu ar fi fost fost un oarecare domn Cîţu, atunci părerea sa nu ar fi contat pentru marele public şi declaraţiile acestuia nu ar fi fost transmise de presă şi nici nu ar fi fost rostogolite apoi pe reţelele de socializare. Când deschide gura Florin Cîţu o deschide premierul României, indiferent de ora la care acesta o face.

Florin Cîţu este premierul României non-stop. Şi dimineaţă la ora 08.00, când oficial începe ziua de lucru, şi la ora 15.55, când alţi bugetari din această ţară se pregătesc să rupă uşile instituţiilor pentru a ajunge acasă, după copil la grădinţă, la cumpărături sau la stomatolog. Florin Cîţu este premier şi la ora 18.00, când face postări pe reţelele de socializare, şi la ora 22.00 când participă la o emisiune de televiziune, şi la ora 24.00, când se bagă în pat, şi la ora 06.00, când se dă jos din pat, şi la ora 07.00, când îşi aranjează părul în oglindă şi întreabă: ”Oglindă, oglinjoară, cine-i cel mai prim ministru din ţară?”. Iar oglinda, ca să nu-l supere, nu-i spune adevărul, şi anume acela că adevăratul prim ministru este Klaus Iohannis.

Măcar unul din cei nenumăraţi consilieri plătiţi şi consilieri onorifici pe care Florin Cîţu îi are ar trebui să-i şoptească acestuia că este prim ministru cu normă întreagă, iar norma asta întreagă nu este ca la ceilalţi bugetari, ci înseamnă 24 de ore din 24, şapte zile din şapte. Iar Florin Cîţu ar trebui să înţeleagă că nu poate exprima opinii pe persoană fizică, fiindcă nu are când. Singura scuză a domnului Cîţu ar fi aceea că, uneori, vorbeşte gura fără el. Dacă e aşa, este de datoria lui Florin Cîţu să-şi educe gura, astfel încât aceasta să nu scoată nici un sunet în timpul declaraţiilor de presă, atunci când domnia sa este absent, fiind plecat pe aripile gândului care-i zboară la tricoul cu ”Foo Fighters” pe care tare doreşte să-l îmbrăce în amintirea concertelor de altă dată.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici