COMENTARIU Sorin Avram: Pleacă Ciucă, vine Ciolacu. Pregătiţi butoaiele pentru lapte şi miere!

Premierul României, Nicolae Ciucă, pe Facebook: „Peste 1,18 milioane de români vulnerabili primesc, zilele acestea, pachete cu câte 25 de kg de alimente. Acţiunea are loc printr-un proiect cu fonduri europene care presupune acordarea acestui ajutor persoanelor vulnerabile o dată la şase luni. Peste 90% dintre produsele livrate sunt româneşti şi mă bucur că prin bani europeni reuşim să sprijinim atât producătorii locali, cât şi pe românii cu venituri mici sau pe cei aflaţi în situaţii critice”.

8961 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: Pleacă Ciucă, vine Ciolacu. Pregătiţi butoaiele pentru lapte şi miere!

COMENTARIU Sorin Avram: Pleacă Ciucă, vine Ciolacu. Pregătiţi butoaiele pentru lapte şi miere!

Decât posteze aşa ceva pe Facebook, Nicolae Ciucă ar fi făcut mai bine să se bage în pământ de ruşine şi să-i cheme alături de el pe colegii din PNL, pe colegii de guvernare din PSD şi pe toţi foştii şi actualii politicieni. Ştirea nu este că Uniunea Europeană îţi îndeasă în traistă nişte pungi cu făină şi câteva sticle cu ulei, şi nici aceea că de banii europeni se bucură nişte firme româneşti. Ştirea este că peste un milion de oameni dintr-o ţară membră a Uniunii Europene trăiesc la limita sărăciei şi au nevoie de alimente de bază pentru a supravieţui.

Altceva ar fi fost dacă premierul României ar fi avut ocazia să scrie: ”Peste 1,18 milioane de români înstăriţi oferă zilele acestea pachete cu câte 25 de kg de alimente cetăţenilor din ţări aflate în curs de dezvoltare. Peste 90% dintre produsele livrate sunt româneşti şi mă bucur că prin politicile Statului Român derulate în colaborare cu partenerii noştri din Uniunea Europeană reuşim să-i sprijinim pe cetăţenii altor state aflate în dificultate”.

Totuşi, să nu ne pierdem speranţa că aşa va fi, pentru că Marcel Ciolacu se pregăteşte să preia funcţia de prim ministru. Comentând afirmaţia liderului USR, Cătălin Drulă, conform căreia dumnealui nu va fi premier la rotativa din luna mai a anului viitor, domnul Ciolacu a declarat: ”În luna mai o să fiu prim-ministrul României dacă PSD va considera că eu sunt persoana potrivită”.
La cât de bine le vede şi le vorbeşte de pe margine domnul Ciolacu, probabil că nu vom avea noi suficiente butoaie la câtă miere şi la cât lapte ne va face cadou Guvernul pe care acesta îl va conduce.

Să nu uit. A mai spus domnul Cioalcu: „Dacă există probleme la rotaţia din mai avem o singură soluţie: ne întoarcem la votul românilor”. Inclusiv la votul celor 1,18 milioane de români vulnerabili din postarea lui Nicolae Ciucă şi de pe lista cu ajutoare a UE, cărora Marcel Ciolacu le va promite mai multe pungi cu făină şi sticle cu ulei, şi că în vara anului 2023 va fi cald.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici