Ion Cristoiu, despre scandalul cărţii electronice de identitate: Ministrul Bode a îndeplinit un ordin/ Topul săptămânii

  • Ion Cristoiu: Nu credea că va fi atât de mare, mai ales reacţia Bisericii. Ei sunt într-o fază de drăgălăşenie cu Biserica. Cîţu este preferat pentru că vestul are nevoie de o guvernare de dreapta, progresistă aplicată în România. Şi-atunci aici Bode a dat un semnal.
  • Ion Cristoiu: Înainte să ajungă ministru de Finanţe, am crezut că este o glumă. Am zis O să ajungă preşedintele României, o să râdeţi.
  • Ion Cristoiu: Domnul Iohannis premier, ăsta este scenariul. Înainte de a fi preşedinte credeţi că s-a interesat cum va fi? O să fie şi acolo într-o vacanţă continuă
9885 afișări
Imaginea articolului Ion Cristoiu, despre scandalul cărţii electronice de identitate: Ministrul Bode a îndeplinit un ordin/ Topul săptămânii

Ion Cristoiu, despre scandalul cărţii electronice de identitate: Ministrul Bode a îndeplinit un ordin

Publicistul Ion Cristoiu afirmă că scandalul izbucnit după lansarea noii cărţi electronice de identitate a luat proporţii mai ales din cauza reacţiei Bisericii, care i-a luat prin surprindere pe guvernanţi şi i-a obligat să dea înapoi astfel încât cuvântul “gen” să fie înlocuit cu “sex”.

Ion Cristoiu susţine că ministrul de Interne, Lucian Bode, face parte din gruparea Cîţu, iar premierul este agreat de cancelariile occidentale pentru a instala o guvernare progresistă în România.

„Dl. Lucian Bode, care este din gaşca lui Cîţu, a îndeplinit un ordin. Nu credea că va fi atât de mare, mai ales reacţia Bisericii. Ei sunt într-o fază de drăgălăşenie cu Biserica. Cîţu este preferat pentru că vestul are nevoie de o guvernare de dreapta, progresistă aplicată în România. Şi-atunci aici Bode a dat un semnal. Da, a dat înapoi, dar asta nu înseamnă că nu le-a fabricat.”, a afirmat publicistul vineri seara la emisiunea Gândurile lui Cristoiu, de la Aleph News.

Publicistul a mai spus că scenariul care se vehiculează după încheierea mandatului preşedintelui la Cotroceni este ca Iohannis să ajungă premier, iar Cîţu preşedinte.

Aşa va fi şi dacă Cîţu va ajunge prezidenţiabil. Te pomeneşti că ajunge preşedinte. Daţi-mi voie să leşin Înainte să ajungă ministru de Finanţe, am crezut că este o glumă. Am zis <bă o să ajungă premier... hai, domnule, e o glumă! O să ajungă preşedintele PNL... ... hai, domnule, e o glumă!> O să ajungă preşedintele României, o să râdeţi. Şi o să ne trezim râzând cu dl. Cîţu preşedinte. Domnul Iohannis premier, ăsta este scenariul. Înainte de a fi preşedinte credeţi că s-a interesat cum va fi? O să fie şi acolo într-o vacanţă continuă”, a susţinut Ion Cristoiu.

Topul Săptămânii

În Topul Săptămânii realizat de publicistul Ion Cristoiu, primul loc este ocupat de primarul Sectorului 1, Clotilde armand, iar locul 5 de regizorul Cristi Puiu.

Locul 5 - Cristi Puiu, regizor

„Mi-a dat un interviu de excepţie care va fi difuzat sâmbătă seara, de la ora 8 la 9, la Aleph News. Eu am avut un interviu cu el, în pandemie, la Cristoiutv, chiar anul trecut pe vremea asta, când era scandalul cu măştile. A rămas acelaşi pesimist. Crede că o să dureze pandemia ani întregi. Nu s-a vaccinat. A vorbit despre un film pe care îl termină acum despre pandemie. Este un personaj interesant”.

Locul 4 - Ana Maria Popescu, spadasină

„Şi-a permis să atragă atenţia că nici măcar ministrul Sportului nu s-a ocupat. A fost o polemică, ministrul Sportului a greşit prima dată. Să fim clari, când ajungi demnitar ai nişte avantaje, dar şi dezavantaje. Unul dintre dezavantaje e că o iei în bot şi taci. Adică nu polemizezi cu presa, nu polemizezi cu subordonaţii că aia e misiunea ta. Eventual, cu zâmbetul pe buze, ceri scuze. Ori ministrul nu a înţeles despre ce e vorba.”

Locul 3 - Stelian Ion, ministrul Justiţiei

„Pe surse se întăreşte zvonul că o să-l schimbe. Nu are nicio vină. În cazul de faţă acuzaţia lui Iohannis... acolo e un dedesubt. Antipatia lui Klaus Iohannis nu vin din faptul că nu a desfiinţat SIIJ. Dl. Stelian Ion a ţinut conferinţă de presă în care l-a pus în situaţia de a se autodenunţa că vrea să-l scoată pe Iohannis din schema numirii şefilor de parchete. Şi cred că de-aia. În general, Iohannis nu iartă. Dar nu pe duşmani. Nu-l iartă nici pe Ludovic Orban că şi-a anunţat candidatura la preşedinţie.”

Locul 2 - Dan Barna, vicepremier, copreşedintele USRPLUS

„E dintr-un partid care, până acum ce spunea, vrem spitale, nu catedrale. Iată acum s-a dus să dialogheze cu Patriarhul pe campania de vaccinare. E o prostie. Preoţii reuşesc să convingă când şi poporul e convins. Niciun preot din sat nu va avea curaj să spună vaccinaţi-vă ştiind că nu se vaccinează. Vaccinarea are trei posibilităţi – obligatorie, introducerea interdicţiilor, că nu ai voie acolo, acolo sau îi sperii.”

Locul 1 – Clotilde Armand, primarul Sectorului 1

„Are acum trei firme de salubritate pe care le plăteşte întreit şi voia acum şi parcurile Herăstrău şi Cişmigiu. Numai bine, că nu rezolvase... nici acum nu a pus oglinda la intersecţia străzii Iorga cu Calea Victoriei.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici