EURO 2020. Belgia a trimis acasă Portugalia, deţinătoarea trofeului

  • La Sevilla, golul lui Thorgan Hazard, din minutul 42, a fost singurul al meciului.
  • Cristiano Ronaldo n-a mai marcat şi termină competiţia cu 5 reuşite.
  • În sferturile de finală, Belgia se va duela cu Italia.
1121 afișări
Imaginea articolului EURO 2020. Belgia a trimis acasă Portugalia, deţinătoarea trofeului

EURO 2020. Belgia a trimis acasă Portugalia, deţinătoarea trofeului

Belgia pornea favorită contra Portugaliei, iar calculele hârtiei au fost respectate, duminică seară, la Sevilla.

A fost 1-0 pentru Belgia, cu un gol marcat spre finalul primei reprize.

”O să-l vedeţi pe adevăratul Eden Hazard”, promitea selecţionerul Martinez, înaintea jocului cu lusitanii, campionii continentali din 2016.

A ieşit la rampă celălalt Hazard din lot, fratele Thorgan, jucătorul Borussiei Dortmund. Golul lui Thorgan Hazard, din minutul 42, a asigurat accesul Belgiei în sferturile de finală.

De la portughezi a ieşit în evidenţă durul Pepe, avertizat în minutul 77. Întrebat înaintea jocului cum se face că joacă fotbal la 38 de ani, Pepe dezvăluia că un mate merit îl are mierea pe care i-o aduce un prieten din Brazilia.

În sferturile de finală, duel de foc pentru Belgia, la Munchen, vineri (ora 22.00), cu Italia, învingătoare cu 2-1 împotriva Austriei, sâmbătă seară.

Cristiano Ronaldo pleacă acasă cu 5 goluri marcate, dintre care 3 din penalty. Are 14 goluri la Europene, în 5 ediţii, fiind cel mai prolific marcator din istorie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici