Germanul Robin Gosens n-a mai vrut să schimbe tricoul cu Cristiano Ronaldo

  • Germania a bătut Portugalia, iar omul meciului a fost ales Robin Gosens, de la Atalanta.
  • După un meci direct în Italia, Gosens i-a cerut tricoul lui Ronaldo, dar lusitanul l-a refuzat.
  • La finalul jocului de la Munchen, Gosesns a declarat că n-a mai fost interest de tricoul lui CR7.
2511 afișări
Imaginea articolului Germanul Robin Gosens n-a mai vrut să schimbe tricoul cu Cristiano Ronaldo

Germanul Robin Gosens n-a mai vrut să schimbe tricoul cu Cristiano Ronaldo

Robin Gosens a fost cel mai bun de pe teren în meciul Germania - Portugalia. A început prin a marca, dar reuşita i-a fost anulată pe motiv de ofsaid. Apoi, a pasat decisiv, pentru ca evoluţia să-i fie încununată cu un gol, regulamentar de această dată.

La final, Robin Gosens a recunoscut că nu s-a deranjat să-i ceară, din nou, tricoul lui Cristiano Ronaldo, în urma victoriei impresionante a Germaniei asupra Portugaliei, în etapa a doua de la Euro 2020.

Germania a revenit de la 0-1 pentru o victorie cu 4-2 asupra Portugaliei, sâmbătă la München.

În 2019, după ce Atalanta a învins-o pe Juventus în sferturile de finală ale Coppa Italia, Gosens a cerut să facă schimb de tricouri cu Ronaldo, dar portughezul a spus pur şi simplu „Nu”.

„Eram complet înroşit şi ruşinat”, a scris Gosens în autobiografia sa. „Am plecat şi m-am simţit mic”, a afirmat neamţul.

La finalul jocului de sâmbătă seară, Cristiano Ronaldo şi-a aruncat tricoul în mulţimea din stadion.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici