Hagi şi Popescu n-au revenit pe ”Arena Naţională”. Moment istoric la Bucureşti

  • Hagi, Popescu şi Munteanu nu au dorit să pună paie pe foc în scandalul biletelor.
  • Cei doi au absentat de la jocul Ucraina - Macedonia de Nord, scor 2-1.
  • S-a înregistrat o premieră la Bucureşti: primul arbitru din afara Europei oficiind la un European.
3085 afișări
Imaginea articolului Hagi şi Popescu n-au revenit pe ”Arena Naţională”. Moment istoric la Bucureşti

Gică Hagi

Gică Hagi, Gică Popescu şi Dorinel Munteanu n-au venit la stadion, joi după-amiază, pentru a vedea pe viu partida a doua de la Campionatul European găzduită de Bucureşti.

Nedorind să pună paie pe foc în scandalul biletelor, dar nevrând totodată să accepte ”cadoul otrăvit” de la FRF, care de această dată le-ar fi oferit bilete în zona VIP (spre deosebite de partida Austria - Macedonia de Nord), cei trei foşti jucători legendari ai naţionalei României au decis să vadă meciul acasă, de la TV.

Partida Ucraina-Macedonia de Nord, scor 2-1, programată la Bucureşti, a reuşit să intre în istorie cu un eveniment. A fost primul meci din istoria competiţiei condus de un arbitru non-european: argentinianul Fernando Rapallini, asistat de Pablo Belatti şi de Diego Yamil Bonfa.

”Centralul” de 43 de ani din La Plata, deja al patrulea oficial la Belgia-Rusia, de sâmbătă trecută, face parte dintr-un program de schimb între UEFA şi Conmebol - confederaţia sud-americană - care permite arbitrilor să câştige experienţă în afara continentului.

În mod similar, spaniolul Jesus Gil Manzano este în Brazilia pentru Copa America. Acesta a fost al patrulea oficial în ziua de debut, la Columbia-Ecuador, şi va oficia la centru în Chile-Bolivia.

Ucraina pierduse ultimele 6 jocuri în Campionatul European, egalând astfel recordul negativ al Iugoslaviei (din 1968 până în 1984). Un KO contra Macedoniei de Nord le-ar fi oferit ucrainenilor o întâietate pe care nu şi-ar fi dorit-o. Cel mai recent succes? În 2012, 2-1 în faţa Suediei.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
euro,
hagi,
popescu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici