13.000 de soldaţi bieloruşi sunt gata să lupte împotriva Ucrainei

Rusia primeşte sprijin militar din partea unei ţări „prietenoase”.

1671 afișări
Imaginea articolului 13.000 de soldaţi bieloruşi sunt gata să lupte împotriva Ucrainei

13.000 de soldaţi belaruşi sunt gata să lupte împotriva Ucrainei

Până la 13.000 de militari belaruşi, atât în ​​serviciu, cât şi veterani, au semnat un acord de participare la războiul împotriva Ucrainei, potrivit şefului adjunct al direcţiei operaţionale a forţelor armate ucrainene, Alexei Gromov, consemnează agenţia UNIAN.

„Şase batalioane ale forţelor armate ale Belarusului sunt desfăşurate de-a lungul graniţei de stat a Ucrainei şi îndeplinesc sarcini în zonele care se învecinează cu Ucraina”, a precizat Gromov.

„Potrivit datelor preliminare, până la 13.000 de persoane din unităţile militare active şi foste ale forţelor speciale din Belarus, precum şi Omon (poliţia antirevoltă, n.d.), au semnat un acord pentru a participa la războiul împotriva Ucrainei”, informează autorităţile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici