22 de răniţi după ce o locomotivă s-a ciocnit cu un tren de pasageri în sudul Barcelonei

  • Cel puţin 22 de persoane au fost rănite după ce un tren regional de pasageri şi o locomotivă s-au ciocnit frontal, luni, în nord-estul Spaniei, au anunţat autorităţile, potrivit AP.
  • Potrivit guvernului regional din nord-estul Cataloniei, cinci dintre cei 22 de răniţi sunt în stare gravă.
174 afișări
Imaginea articolului 22 de răniţi după ce o locomotivă s-a ciocnit cu un tren de pasageri în sudul Barcelonei

FOTO Francisco Romero/Twitter

Guvernul regional din nord-estul Cataloniei a anunţat că după impactul dintre trenul regional de pasageri şi locomotivă, cinci dintre cei 22 de răniţi sunt în stare gravă.

Oficialii au declarat că 22 de persoane au fost spitalizate.

Coliziunea a avut loc duminică noaptea în apropierea oraşului Vila-Seca, la sud de Barcelona.

Compania spaniolă de infrastructură feroviară Adif a informat că locomotiva trenului de marfă a avut o problemă la frâne care a dus la producerea accidentului.

Deocamdată nu au fost raportate victime, iar în acest caz a fost demarată o anchetă.

Într-un incident similar, care a avut loc în luna mai, mecanicul trenului a murit şi cel puţin 85 de persoane au fost rănite în urma unei coliziuni dintre un tren de marfă şi un tren de pasageri în staţia Sant Boi de Llobregat din Barcelona.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici