27 de bărbaţi, găsiţi morţi pe o şosea din Zambia

Cadavrele a 27 de persoane, despre care se crede că sunt migranţi din Etiopia, au fost găsite duminică pe marginea unui drum la nord de capitala Zambiei, Lusaka.

884 afișări
Imaginea articolului 27 de bărbaţi, găsiţi morţi pe o şosea din Zambia

FOTO Twitter

Probabil că au murit sufocaţi în timp ce se aflau în tranzit, a declarat pentru BBC purtătorul de cuvânt al poliţiei, Danny Mwale. Un supravieţuitor a fost transportat de urgenţă la un spital local, a precizat el.

Conform acestuia, se crede că migranţii sunt cetăţeni etiopieni, pe baza documentelor de identitate găsite asupra lor.

Poliţiştii spun că este vorba de bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 38 de ani, despre care spun că au fost aruncaţi de-a lungul drumului de persoane necunoscute. Cadavrele au fost duse la morgă.

Zambia este un punct de tranzit pentru migranţii care doresc să ajungă în Africa de Sud.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
zambia,
migranti

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici