43 de cetăţeni străini au rost REŢINUŢI în legătură cu răpirea unei femei

Poliţia filipineză a reţinut 43 de cetăţeni străini, majoritatea chinezi, suspectaţi că ar fi implicaţi în răpirea unei femei din Singapore dintr-un cazinou din Manila, caz care sporeşte temerile privind securitatea localurilor pentru jocuri de noroc din această ţară, informează site-ul France 24.

350 afișări
Imaginea articolului 43 de cetăţeni străini au rost REŢINUŢI în legătură cu răpirea unei femei

43 de cetăţeni străini au rost REŢINUŢI în legătură cu răpirea unei femei

Poliţia a transmis că există suspiciuni că cei reţinuţi fac parte dintr-o grupare de crimă organizată care se ocupă cu cămătăria şi care ar viza turişti străini ce frecventează cazinouri. Cel puţin 11 cazuri similare au fost înregistrate începând din anul 2015.

Pe data de 17 iulie, o femeie din Singapore în vârstă de 48 de ani, care deja pierduse o sumă mare de bani, a fost împrumutată de patru persoane cunoscute de aceasta în cazinoul Solaire din Manila.

Ulterior, cei patru au invitat-o pe femeie să vină cu ei la un alt cazinou, însă pe drum au răpit-o, cerând familiei sale să plătească o răscumpărare de 180.000 de dolari.

Femeia a fost salvată în ziua următoare, a declarat Ronald dela Rosa, şeful Poliţiei Naţionale.

Oficialul filipinez a declarat că doi cetăţeni din Malaysia şi 41 de chinezi au fost puşi sub acuzare pentru răpire în legătură cu acest caz.

Proprietarii cazinoul Solaire au comunicat că depun eforturi pentru a proteja clienţii de interlopi şi sprijină autorităţile în combaterea criminalităţii.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici