A fost găsită epava avionului în care se afla fotbalistul Emiliano Sala

Resturi ale avionului care îl transporta pe fotbalistul Emiliano Sala de la Nantes la Cardiff şi care a dispărut de pe radar în urmă cu două săptămâni au fost descoperite duminică seară în Canalul Mânecii, relatează CNN.

7188 afișări
Imaginea articolului A fost găsită epava avionului în care se afla fotbalistul Emiliano Sala

A fost găsită epava avionului în care se afla fotbalistul Emiliano Sala

O barcă a descoperit epava aeronavei pe fundul Canalului Mânecii, susţine David Means, exploratorul marin care s-a ocupat de operaţiunea de căutare.

Familiile celor doi au fost anunţate. Pilotul David Ibbotson şi fotbalistul argentinian nu au fost găsiţi şi se presupune că sunt decedaţi.

Autorităţile britanice au anunţat miercuri, 30 ianuarie 2019, reluarea căutărilor aeronavei în care se aflau Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson, dată dispărută deasupra Canalului Mânecii. Decizia a fost luată după ce s-au descoperit în Normandia două bucăţi de scaune capitonate despre care se spune că ar fi făcut parte din aeronava dispărută pe 21 ianuarie 2019.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici