Accesul spre aeroportul Charles de Gaulle din Paris, blocat din cauza protestelor taximetriştilor - VIDEO

Mai mulţi taximetrişti francezi au protestat vineri pe autostrada A1, blocând accesul spre aeroportul Chales de Gaulle din Paris, faţă de operatorii de transport privat, după ce săptămâna trecută au avut loc proteste de amploare în Franţa, relatează agenţia de presă AP.

857 afișări
Imaginea articolului Accesul spre aeroportul Charles de Gaulle din Paris, blocat din cauza protestelor taximetriştilor - VIDEO

Accesul spre aeroportul Charles de Gaulle din Paris, blocat din cauza protestelor taximetriştilor

Confruntări între taximetrişti şi şoferi de curse private au izbucnit în cursul nopţii de joi spre vineri în Porte Maillot, în vestul Franţei, potrivit poliţiei franceze. Nimeni nu a fost rănit sau reţinut.

Vineri dimineaţă, taximetriştii au început să blocheze principalul drum de acces către aeroportul Charles de Gaulle cu 50 de maşini.

Autorităţile din aeroport au avertizat pasagerii să folosească transportul feroviar pentru a trece de blocaj.

Săptămâna trecută au avut loc manifestaţii de amploare, taximetriştii protestând faţă de operatorii de transport privat pentru compania Uber, declarând că sunt discriminiaţi de Guvernul francez.


Les VTC bloquent les accès à Roissy de BFMTV


VTC et taxis: tensions aux abords de l'aéroport... de BFMTV

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici